Foto konkurrencen 2019

#Fredericiafunrun er blevet brugt over 300 gange, siden vi startede vores farve-event tilbage i 2017.

Igen i år har flere af vores deltagere uploadet flotte og unikke opslag fra vores Pink edition! af Fredericia Fun Run.

Vi har samlet en række af billederne her og vil i morgen fredag den 5. juli afslører vinderen af vores 3 præmier skænket af Sport24

  1. præmien: Et par super lækre FUSION C3+ SHORT POCKET LØBETIGHTS

2. præmien: En Nike cama t-shirt og Nike strømper

3. præmien: Et par luksus løbestrømper fra Falke ergonomic sport system

https://www.instagram.com/explore/tags/fredericiafunrun/

Vinderen er fundet!

Tak til Sport24 for de super flotte præmier. Se vinderbillederne her her i dette opslag.

Tre unikke billeder der hver der sammen viser hvorfor Fredericia Fun Run gennem de sidste 3 år har haft over 1200 deltagere igennem vores fantastiske farver!

1. præmien gik til dette unikke billede af vores seje PINK Ninja i midten af farvefesten

Vinder af et par super lækre FUSION C3+ SHORT POCKET LØBETIGHTS

2. præmien gik til dette billede der fik flest likes med det helt rigtige løbs udstyr til årets Fredericia Fun Run. Igen et bevis på at vi har Danmarks mest festglade løbere!

Vinder af en Nike cama t-shirt og Nike strømper

3. præmien – Et kongebillede der fik næst flest likes, taget midt i en af vores utallige farveeksplosioner vi fik fyret af den 15. juni!

Vinder af et par luksus løbestrømper fra Falke ergonomic sport system

Stort tillykke til alle vinderne og tusind tak til alle jer der deltog i vores løbsfest som deltagere og fotografer.

I ønskes alle en fantastisk sommer –

Tak for festen Fun Runners!

QUICK-guide Fredericia Fun Run 2019

Så er det i morgen vi skal sende 350 glade deltagere afsted til Fredericia fun run. 

Adressen er: Sonnesvej 112, 7000 Fredericia

Når du ankommer til området kan du stille bilen på Nordre kobbelvej, Tuxensvej, Carl blochs vej eller Albertnaursvej. Fra de 4 veje er der ca. 200-400 meter til løbspladsen. Indgangen til sonnesvej er lukket for parkering.

Vi råder selvfølgelig alle deltagere til at tage cyklen, så man undgår pulverfarve i bilen hjemad.

Når du har fået stillede bilen, går du ind ad sonnesvej mod løbspladsen. Her kan du tjekke ind hos vores skønne hjælpere der står klar til at udlevere dit løbsudstyr fra det sorte Fun Run telt. Her skal vi bruge din stregkode fra billetten eller det navn billetterne er bestilt i. Du vil herefter få udlevereret en løbspose med t-shirt og 3 farveposer

I teltet vedsiden af er der mulighed for at købe ekstra udstyr. Her kan du købe vores flotte løbs solbriller, PINK bandana der beskytter håret eller munden mod farve og selvfølgelig ekstra farveposer til opvarmningen, løbet og målfesten. Tilskuere kan også købe farveposer som kan bruges til at kaste på venner og familie når de kommer i mål. Farveposer kan købes, så længe vi har nogen på lager.

Kl. 12.20 starter opvarmningen med vores vildt seje dansere fra LB dans og Martin lindved ved mikrofonen fra Fredericia Fun Run. Sammen vil vi give sætte gang i pladsen til en noget anderledes opvarmning med masse af højt humør og farver!  Vi vil sammen lave flere forskellige farveksplosioner, hvor vi laver nedtælling fra 10, inden vi sammen kaster vores farver op i luften.

BEMÆRK: Vores kære Dannebrogsflag har 800 årsdag netop på lørdag og vi starter derfor opvarmningen med fælles farverig kæmpe eksplosion af farve der viser dannebrogsflaget. Hver deltager får udleveret 2 røde farveposer eller 2 sølv faveposer. Derefter fordeler vi os i det tegnede flag på “Marken” DEm med røde farver i firkanterne og dem med sølv på korset. Det bliver vores størte og mest masive farveeksplosion til dato. så GLÆD jer! –

Sidste års dannebrogsflag – Denne gang endnu større i 2019

Efterfølgende starter opvarmningen fra scenen.

Husk at holde godt fast i posen når du kaster farven ud. Posen er designet til nemt at kunne åbnes i den ene ende.

Kl. 12.555 er der løbsinfo hvor alle SKAL være klar. Vi skal ud på militærets område i en naturen, der er helt unik, men også krævende. Vi vil derfor kort fortælle lidt omkring ruten og naturen i skal ud på, samt give info omkring, hvordan I bedst kommer igennem turen.

Kl. 13.00 gør vi klar til start. Her vil vi lukke ca. 50-60 deltagere ind adgangen i vores start område, hvorefter hver gruppe bliver sendt afsted i en fælles farveeksplosion. BEMÆRK SNOREN, der deler deltagerne i små grupper.

Hvis man gerne vil løbe trail med god fart, skal man hoppe med på den første gruppe. Ellers er der frit valg i hvilken gruppen man vil starter i.

Efter ca. 3km har vi et væskedepot. Det bliver høj solskin og 21 grader. Derfor er det vigtigt at alle deltagere har en vandflaske med på turen rundt. Specielt hvis man vælger at gå, da I skal opholde jer længere tid i solen. Vandet er også rart at have med hvis man undervejs får lidt farve i munden eller bare gerne vil skyldes. Vandet kan opbevares i jeres løbspose turen rundt eller man kan løbe med den i hånden. drikkeflasker kan også købes i Fun Run teltet: dog begrænset antal. – Drikkeflasken kan fyldes ved start og igen efter ca. 3km

Når I kommer i mål, står vi klar med frugt fra Netto Fredericia/ banegården og der kan købes kolde øl, sodavand og slusch ice, grill pølser og meget andet i Nordbos Sankt Hans teltet.

Herefter bevæger man sig ind på løbspladsen igen, hvor den helt store målfest vil blive skudt igang ca. kl. 14.00 Vi laver fælles farveeksplosioner, udtrækker lodtrækningspræmier og danser på livet løs til den fedeste sommer musik.

Vi regner med vi afslutter omkring kl. 15.00 men I er velkommen til at fortsætte festen på marken og deltage i sommerfesten fra kl. 18.00 i Sankt Hans teltet.

Husk du kan tage små pauser ved pølsevognen og besøge vores kræmmere samt få taget dit løbsbillede ved vores store Fun Run skildpadde. Her står en af vores fotografer klar til at skyde billeder af alle deltagere.

Når festen slutter og du har skudt de vildeste billeder, så husk endelig vores store Instagram konkurrence, hvor du kan vinde 3 super flotte præmier fra Sport24 midtpunktet Fredericia. Se mere her

Alt du skal gøre er at lave et imponerende billede opslag på Instagram og skrive #fredericiafunrun i tekstfeltet. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Men husk du har god tid. Vi udvælger først vinderen Sankt Hans aften, søndag den 23. juni, hvor du kan komme ud og genopleve stemningen fra Fredericia fun run samt fejre Sankt Hans til live musik, fest, båltale og få en Nordbo pølse og kold fadøl til uhørt skarpe priser.

Vi glæder os vanvittig meget til at se alle Jer dejlige mennesker til årets Fredericia fun run – PINK Edition!

Husk du deltager altid på eget ansvar til Fredericia Fun Run.

PAS PÅ HÅRET!

Vi har i år 18 nuancer af farve og du vil blive farvet godt til ved årets løb. Vær opmærksom på hvilken hårtype du har da der er MEGET forskel på hvor godt det sidder fast i dit hår. Vores farve er hverken farligt eller skadeligt for mennesker, dyr eller natur, men vi oplever at hvis dit hår er farvet, afbleget eller meget lyst fra naturens side kan det tage længere tid at få de sidste rester af farve ud igen. Vores erfaringer siger at enkelte deltager har haft farve i året helt op til 60 dage efter løbet. Ved langt de fleste går det dog væk efter højest 48 timer.

Vi sælger bandana til årets løb, som kan bekytte dig for det værste farve.

Efterløbet skal du huske først at skylde dig og dit hår med koldt vand. Varmt vand oplever vi får farven til at sætte sig bedre fast i de enkelte hårstrå.

Har du flere spørgsmål, så surf rundt på vores hjemmeside og start eventuelt med vores spørgsmål og svar side.

Nedtællingen er allerede begyndt. 10…9…8…7…6….

9 fantastiske farverige dansere!

Med mindre end to dage til løbet, har vi været på besøg hos LB Dans i Fredericia. Her var vores 9 dedikerede dansere i fuld gang med de sidste forberedelser til lørdag eftermiddag.

Vi er MAX klar til endnu en kæmpe farvefest lyd det næsten i kor fra de velforberedte piger. Og der er noget om snakken. Det er nemlig 3. gang Fredericia Fun Run deltagerne får fornøjelsen af LB dans stærke talenter.

Regnbuen har ramt LB dans træningslokaler

Vi opfordre alle til at danse med når vi giver den fuld gas på scenen fra kl. 12.30, men deres moves er til tider fra en helt anden verden, Som deltager bliver du sat på en udfordring.

Vores 9 seje dansere der på lørdag skal være med til at sætte gang i farvefesten!

I dag fik vores skønne dansere så fornøjelse af at afprøve vores Fun Run farver.

Det bliver din tur på lørdag – GLÆD DIG!

hehe – Du ligner total en smølf, var første kommentar af pigernes hårdt arbejdende træner Nanna Karen Bekker der de sidste tre år har hjulpet med at træne danserene til Fredericia Fun Run.

Smølfespark til højre i billedet 🙂

Nanna stod selv på scenen det første år og det bliver spændende om hun i denne 3. sæson hoppe med sammen med hendes elever og vores GÆSTESTAR.

I dag blev indgangen til LB dans endnu mere farverig!

En ting er helt sikkert. Farverne gjorde i dag vores dansere endnu mere klar og tændte til på lørdag. Vi glæder os vanvittig meget til løbsfesten!

Byens Brød støtter Fredericia Fun Run

Alle vores frivilligere hjælpere til årets Fredericia Fun Run kan se frem til en velfortjent konge sandwich fra vores lokale anerkendte bageri Byens Brød.

Byens brød bakker for andet år op omkring alle de frivilligere hjælpere til løbet og støtter Fredericia Fun Run til igen at kunne få skabt en fantastisk løbsfest for både deltagere og hjælpere.

Byens brød er drevet af bagermester Lars Hesselvig. Hver dag åbner Lars og hans dygtige medarbejdere op for et væld af lækkerier, solidt brød og flotte kager, der følger håndværkstraditionerne.

Lars Hesselvig overtog Byens Brød den 31. december 2003. Siden overtagelsen i 2003 er det gået stærkt for Byens Brød, og seneste udvidelse byder på et moderne Drive In-bageri, en stor lys, åben og lækker butik, hvor man kan se bagere og konditorer producere dagens brød og kager. Foran styrer Cecille dagens gang i butikken.

Følg Byens Brød på deres Facebook side. Her er der altid lækre konkurrencer og spændende nyheder.

https://www.facebook.com/byensbrod/
Byens brød har over 14.000 følgere!

Byens Brød står aldrig stille. Ideerne og nye produktioner er del af konceptet. Lækker kaffe og nyt spændende brød er en del af bageriets faste DNA. Vores brød skal inspirere, give oplevelser og nydelse for vores kunder.

I maj 2018 åbnede Byens Brød butik nummer to i Fredericia, så Byens Brød nu både har butik på Bytorvet i Erritsø og i Sjællandsgade.

Skulle du få lyst til en af Byens brøds mange herligheder så klik ind på deres hjemmeside eller kør forbi en af deres bagerier allerede i dag. http://byens-broed.dk/

Nyt spændende samarbejde!

Fredericia Fun Run og den frivillige organisation FitForKids har i år indgået en aftale om et samarbejde. FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder et gratis, forskningsbaseret, videnskabeligt testet børnevægttabsprogram til børn ml. 7-15 år og deres familier med træning for både børn og forældre, kostvejledning, coaching, motivationsprogram og sociale events.

Ved Fredericia Fun Run er vi stolte over at vi igen i år kan være med til at få flere familier ud og bevæge sig. Hos os er det bevægelse, motivationen, glæde og selve oplevelsen der kommer i forreste række. Fredericia Fun Run er et socialt event med fokus på mangfoldighed og vi er ikke i tvivl om at deltagerne fra FitforKids får en super oplevelse med i bagagen.

Vi glæder os til at tage imod holdet fra FitForKids og ønsker alle en fantastisk tur lørdag den 15. juni

Du kan læse meget mere om Fitforkids på deres hjemmeside lige her:

http://fitforkids.dk/

“Vand-vid” hos Friis autocenter A/S – Din Bilpartner Fredericia

Vi har været en smut forbi en af vores fantastiske sponsorer til årets Fredericia Fun Run – PINK Edition og “prøvekørt” vores farver. Friis Autocenter A/S er blandt andet sponsor for årets vandflaske som alle deltagerer får udleveret ved målportalen efter gennemførelsen af årets farverige tur til Fredericia Fun Run.

Stor tak til Friss Autocenter – Din Bilpartner for årets vandflaske.

De fleste har nok set din Bilpartner Fredericia, når man skal ud af Fredericia mod Vejle. En unik beliggenhed der gør Friis autocenter A/S til en lokal sponsor vi er super glade for at have med ombord til endnu en omgang Fredericia Fun Run.

Et nervøst øjeblik – Glæd dig til at prøve det samme den 15. juni!
Konge kast!

Du kan læse meget mere på deres hjemmeside lige her:

https://www.friisautocenter.dk/

Klik også ind på deres Facebookside hvor hvor der er en spændende nyhed på vej i forbindelse med Din Bilpartners og Fredericia Fun Runs samarbejde.

https://www.facebook.com/Din-Bilpartner-Friis-Autocenter-AS-Fredericia-489648777834410/
Pssst… hold øje med deres Facebookside hvis du skal med til Fredericia Fun Run.
Smilet er ikke til at tage fejl af – Friis Autocenter A/S har prøvekørt vores Fun Run farver!
Vandflasken til årets Fredericia Fun Run 2019

Skal du også med til Fredericia Fun Run 2019 – PINK Edition så kan du købe din billet lige her:

Farverig træningstur!

Humøret var højt da vi i dag afprøvede 5km ruten til årets Fredericia Fun Run. Ikke meget er lavet om siden sidste år, men vi har alligevel ændret enkelte ting på sporet der gerne skulle gøre det mere publikumsvenligt og farverigt.

Den klassiske farveeksplosion ved vandet. Et sted alle Fun Run deltagere vil når efter en smuk tur gennem skoven.

Sidste år var vi omkring 40 deltagere til vores sjove træningsløb. I år nåede vi op på 7 løbere, men vi havde en fest allerede fra start, hvor målportalen blev centrum for en massiv lyserød sky.

En kanon start på vores træningsløb til Fredericia Fun Run 2019

Inden starten gik fik vi fremvist vores nye spændende farver der sidder ekstra godt fast på tøjet

Pink, glimmer, guld, sølv, lilla, blå, orange, hele 18 forskellige farvevarianter til året Fredericia Fun run.

Fun Run skiltet ved starten af ruten

Glæd dig til flere masive pink skyer til året udgave af Fredericia Fun Run

Sporet er Pink og klar til den 15. juni

Vi glæder os til at se jer lørdag den 15. juni –

Køb din billet lige her:

https://fun-run.dk/produkt/fredericia-fun-run-2019/

Vinder af Instagramkonkurrencen

Tak til Sport24 for årets sponsorpræmier til dette års 3 vindere.

Vinderen blev udvalgt af Nordbos bestyrelse, mens 2. præmien og 3. præmien gik til de to opslag med flest likes.

Årets vinder Lasse Jerner Riggelsen som for andet 2 i træk løber af med 1. præmien i vores fotokonkurrence #Fredericiafunrun

1.  præmien  – UDVÆLGES af Nordbos BESTYRELSE

Stort tillykke til Lasse Jerner Riggelsen som for andet år i træk løb af med 1. præmien.

Lasse har vundet et par Fusion C3 short tight pocket løbeshorts fra Sport24

2. præmien – Opslag med flest likes

Stort tillykke til Tanja Nygaard Nielsen der fik flest likes i år for hendes opslag.

Tanja har vundet et Miibelt løbebælte fra Sport24

3. præmien – Opslag ed næst flest likes

Stort tillykke til Nadia Huusom Larsen der med dette opslag løb af med 3. præmien

Nadia vandt et par flotte falke 4Grip løbestrømper fra Sport24

Se alle de flotte opslag lige her:

Husk at tagge dine billeder både på Facebook og Instagram med #Fredericiafunrun

Vi ses til næste år!

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

 

Quickguide til Fredericia Fun Run

Så er det i morgen vi skal sende 500 glade deltagere afsted til Fredericia fun run. 

Adressen er: Sonnesvej 112, 7000 Fredericia

Når du ankommer til området har vi lavet 5 p-pladser ca. 400 meter fra løbspladsen. Ved indgangen til området sidder vores skønne medlemmer fra Nordbo senior klar til at guide jer videre til pladsen eller hjælpe jer med at finde ledige p-pladser. Giv dem et stort smil med på vejen, da de skal sidde i den stegende hede og frivilligt har valgt, at hjælpe alle gæster godt på vej ind i området. Du finder P-plads oversigten her

Når du har fået stillede bilen, skal du følge de røde pile mod løbspladsen. Her kan du tjekke ind hos vores skønne hjælpertøser der står klar til at udlevere dit løbsudstyr. Her kan også købes t-shirt til børn under 6 år samt ekstra farveposer til opvarmningen, løbet og målfesten. Tilskuere kan også købe farveposer som kan bruges til at kaste på venner og familie når de kommer i mål. Farveposer kan købes, så længe vi har nogen på lager.

Kl. 12.25 starter opvarmningen med vores vildt seje dansere og Martin lindved ved mikrofonen fra Fredericia Fun Run. Sammen vil vi give sætte gang i pladsen til en noget anderledes opvarmning med masse af højt humør og farver!  Vi vil sammen lave flere forskellige farveksplosioner, hvor vi laver nedtælling fra 10, inden vi sammen kaster vores farver op i luften.

Husk at holde godt fast i posen når du kaster farven ud. Posen er designet til nemt at kunne åbnes i den ene ende.

Kl. 12.555 er der løbsinfo hvor alle SKAL være klar. Vi skal ud på militærets område i en naturen, der er helt unik, men også krævende. Vi vil derfor kort fortælle lidt omkring ruten og naturen i skal ud i, samt give info omkring, hvordan I bedst kommer igennem turen.

Kl. 13.00 gør vi klar til start. Her vil vi lukke ca. 50-60 deltagere ind adgangen i vores start område, hvorefter hver gruppe bliver sendt afsted i en fælles farveeksplosion. BEMÆRK SNOREN, der deler deltagerne i små grupper.

Hvis man gerne vil løbe trail med god fart, skal man hoppe med på den første gruppe. Ellers er der frit valg i hvilken gruppen man vil starter i.

Efter ca. 3km har vi et væskedepot. Det bliver med stor sandsynlighed rigtig varmt. Derfor får alle deltagere deres vandflaske med til turen ved indtjekning. Specielt hvis man vælger at gå, da I skal opholde jer længere tid i solen. Vandet kan opbevares i jeres løbspose turen rundt eller man kan løbe med den i hånden.

Når I kommer i mål, står vi klar med frugt fra Netto og der kan købes kolde øl, sodavand og slusch ice i Nordbos Sankt Hans teltet.

Herefter bevæger man sig ind på løbspladsen igen, hvor den helt store målfest vil blive skudt igang ca. kl. 14.00 Vi laver fælles farveeksplosioner, udtrækker lodtrækningspræmier og danser på livet løs til den fedeste sommer musik. Omkring kl. 14.55 kommer den helt store finale med tsunamier af farve og selvfølgelig finale overraskelsen. GLÆD JER!

Vi regner med vi afslutter omkring kl. 15.00, men hvis I bare ikke kan få farve nok og I har skabt en fest vi har svært ved at slukke, ja så skal der ikke meget til at overtale os til at fortsætte lidt længere.

Husk du kan tage små pauser ved pølsevognen, popcornmaskinen. fiskedammen og besøge vores kræmmere samt skyde selfier ved vores store Fun Run skildpadde.

Når festen slutter og du har skudt de vildeste billeder, så husk endelig vores store Instagram konkurrence, hvor du kan vinde 3 super flotte præmier fra Sport24 midtpunktet Fredericia. Se mere her

Alt du skal gøre er at lave et imponerende billede opslag på Instagram og skrive #fredericiafunrun i tekstfeltet. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Men husk du har god tid. Vi udvælger først vinderen Sankt Hans aften, fredag den 23. juni, hvor du kan komme ud og genopleve stemningen fra Fredericia fun run samt fejre Sankt Hans til live musik, fest, båltale og få en Nordbo pølse og kold fadøl til uhørt skarpe priser.

Vi glæder os vanvittig meget til at se alle Jer dejlige mennesker til årets Fredericia fun run!

  

Husk at afslutte dit løb med, at sætte kryds i kalenderen for næste års Fredericia fun run 2019

Vi afslører datoen på løbsdagen – med special tilbud til alle deltagere her i 2018 – Der kun gælder en uge frem inden vi igen lukker for salget og først åbner til igen, 1. februar 2019

Har du flere spørgsmål, så surf rundt på vores hjemmeside og start eventuelt med vores spørgsmål og svar side.

Nedtællingen er allerede begyndt. 10…9…8…7…6….