9 fantastiske farverige dansere!

Med mindre end to dage til løbet, har vi været på besøg hos LB Dans i Fredericia. Her var vores 9 dedikerede dansere i fuld gang med de sidste forberedelser til lørdag eftermiddag.

Vi er MAX klar til endnu en kæmpe farvefest lyd det næsten i kor fra de velforberedte piger. Og der er noget om snakken. Det er nemlig 3. gang Fredericia Fun Run deltagerne får fornøjelsen af LB dans stærke talenter.

Regnbuen har ramt LB dans træningslokaler

Vi opfordre alle til at danse med når vi giver den fuld gas på scenen fra kl. 12.30, men deres moves er til tider fra en helt anden verden, Som deltager bliver du sat på en udfordring.

Vores 9 seje dansere der på lørdag skal være med til at sætte gang i farvefesten!

I dag fik vores skønne dansere så fornøjelse af at afprøve vores Fun Run farver.

Det bliver din tur på lørdag – GLÆD DIG!

hehe – Du ligner total en smølf, var første kommentar af pigernes hårdt arbejdende træner Nanna Karen Bekker der de sidste tre år har hjulpet med at træne danserene til Fredericia Fun Run.

Smølfespark til højre i billedet 🙂

Nanna stod selv på scenen det første år og det bliver spændende om hun i denne 3. sæson hoppe med sammen med hendes elever og vores GÆSTESTAR.

I dag blev indgangen til LB dans endnu mere farverig!

En ting er helt sikkert. Farverne gjorde i dag vores dansere endnu mere klar og tændte til på lørdag. Vi glæder os vanvittig meget til løbsfesten!