QUICK-guide Fredericia Fun Run 2019

Så er det i morgen vi skal sende 350 glade deltagere afsted til Fredericia fun run. 

Adressen er: Sonnesvej 112, 7000 Fredericia

Når du ankommer til området kan du stille bilen på Nordre kobbelvej, Tuxensvej, Carl blochs vej eller Albertnaursvej. Fra de 4 veje er der ca. 200-400 meter til løbspladsen. Indgangen til sonnesvej er lukket for parkering.

Vi råder selvfølgelig alle deltagere til at tage cyklen, så man undgår pulverfarve i bilen hjemad.

Når du har fået stillede bilen, går du ind ad sonnesvej mod løbspladsen. Her kan du tjekke ind hos vores skønne hjælpere der står klar til at udlevere dit løbsudstyr fra det sorte Fun Run telt. Her skal vi bruge din stregkode fra billetten eller det navn billetterne er bestilt i. Du vil herefter få udlevereret en løbspose med t-shirt og 3 farveposer

I teltet vedsiden af er der mulighed for at købe ekstra udstyr. Her kan du købe vores flotte løbs solbriller, PINK bandana der beskytter håret eller munden mod farve og selvfølgelig ekstra farveposer til opvarmningen, løbet og målfesten. Tilskuere kan også købe farveposer som kan bruges til at kaste på venner og familie når de kommer i mål. Farveposer kan købes, så længe vi har nogen på lager.

Kl. 12.20 starter opvarmningen med vores vildt seje dansere fra LB dans og Martin lindved ved mikrofonen fra Fredericia Fun Run. Sammen vil vi give sætte gang i pladsen til en noget anderledes opvarmning med masse af højt humør og farver!  Vi vil sammen lave flere forskellige farveksplosioner, hvor vi laver nedtælling fra 10, inden vi sammen kaster vores farver op i luften.

BEMÆRK: Vores kære Dannebrogsflag har 800 årsdag netop på lørdag og vi starter derfor opvarmningen med fælles farverig kæmpe eksplosion af farve der viser dannebrogsflaget. Hver deltager får udleveret 2 røde farveposer eller 2 sølv faveposer. Derefter fordeler vi os i det tegnede flag på “Marken” DEm med røde farver i firkanterne og dem med sølv på korset. Det bliver vores størte og mest masive farveeksplosion til dato. så GLÆD jer! –

Sidste års dannebrogsflag – Denne gang endnu større i 2019

Efterfølgende starter opvarmningen fra scenen.

Husk at holde godt fast i posen når du kaster farven ud. Posen er designet til nemt at kunne åbnes i den ene ende.

Kl. 12.555 er der løbsinfo hvor alle SKAL være klar. Vi skal ud på militærets område i en naturen, der er helt unik, men også krævende. Vi vil derfor kort fortælle lidt omkring ruten og naturen i skal ud på, samt give info omkring, hvordan I bedst kommer igennem turen.

Kl. 13.00 gør vi klar til start. Her vil vi lukke ca. 50-60 deltagere ind adgangen i vores start område, hvorefter hver gruppe bliver sendt afsted i en fælles farveeksplosion. BEMÆRK SNOREN, der deler deltagerne i små grupper.

Hvis man gerne vil løbe trail med god fart, skal man hoppe med på den første gruppe. Ellers er der frit valg i hvilken gruppen man vil starter i.

Efter ca. 3km har vi et væskedepot. Det bliver høj solskin og 21 grader. Derfor er det vigtigt at alle deltagere har en vandflaske med på turen rundt. Specielt hvis man vælger at gå, da I skal opholde jer længere tid i solen. Vandet er også rart at have med hvis man undervejs får lidt farve i munden eller bare gerne vil skyldes. Vandet kan opbevares i jeres løbspose turen rundt eller man kan løbe med den i hånden. drikkeflasker kan også købes i Fun Run teltet: dog begrænset antal. – Drikkeflasken kan fyldes ved start og igen efter ca. 3km

Når I kommer i mål, står vi klar med frugt fra Netto Fredericia/ banegården og der kan købes kolde øl, sodavand og slusch ice, grill pølser og meget andet i Nordbos Sankt Hans teltet.

Herefter bevæger man sig ind på løbspladsen igen, hvor den helt store målfest vil blive skudt igang ca. kl. 14.00 Vi laver fælles farveeksplosioner, udtrækker lodtrækningspræmier og danser på livet løs til den fedeste sommer musik.

Vi regner med vi afslutter omkring kl. 15.00 men I er velkommen til at fortsætte festen på marken og deltage i sommerfesten fra kl. 18.00 i Sankt Hans teltet.

Husk du kan tage små pauser ved pølsevognen og besøge vores kræmmere samt få taget dit løbsbillede ved vores store Fun Run skildpadde. Her står en af vores fotografer klar til at skyde billeder af alle deltagere.

Når festen slutter og du har skudt de vildeste billeder, så husk endelig vores store Instagram konkurrence, hvor du kan vinde 3 super flotte præmier fra Sport24 midtpunktet Fredericia. Se mere her

Alt du skal gøre er at lave et imponerende billede opslag på Instagram og skrive #fredericiafunrun i tekstfeltet. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Men husk du har god tid. Vi udvælger først vinderen Sankt Hans aften, søndag den 23. juni, hvor du kan komme ud og genopleve stemningen fra Fredericia fun run samt fejre Sankt Hans til live musik, fest, båltale og få en Nordbo pølse og kold fadøl til uhørt skarpe priser.

Vi glæder os vanvittig meget til at se alle Jer dejlige mennesker til årets Fredericia fun run – PINK Edition!

Husk du deltager altid på eget ansvar til Fredericia Fun Run.

PAS PÅ HÅRET!

Vi har i år 18 nuancer af farve og du vil blive farvet godt til ved årets løb. Vær opmærksom på hvilken hårtype du har da der er MEGET forskel på hvor godt det sidder fast i dit hår. Vores farve er hverken farligt eller skadeligt for mennesker, dyr eller natur, men vi oplever at hvis dit hår er farvet, afbleget eller meget lyst fra naturens side kan det tage længere tid at få de sidste rester af farve ud igen. Vores erfaringer siger at enkelte deltager har haft farve i året helt op til 60 dage efter løbet. Ved langt de fleste går det dog væk efter højest 48 timer.

Vi sælger bandana til årets løb, som kan bekytte dig for det værste farve.

Efterløbet skal du huske først at skylde dig og dit hår med koldt vand. Varmt vand oplever vi får farven til at sætte sig bedre fast i de enkelte hårstrå.

Har du flere spørgsmål, så surf rundt på vores hjemmeside og start eventuelt med vores spørgsmål og svar side.

Nedtællingen er allerede begyndt. 10…9…8…7…6….