Fredericia Fun Run

Lørdag d. 16. juni – 2018

Find løbeskoene frem og deltag i vores store farvefest, ugen før Sankt Hans aften.

Fredericia Fun Run og kræmmermarked er en sjov og underholdende familie eftermiddag med musik, fest og farver.

Nedtælling til løbsdagen 2018

-4dage -3timer -50min -20sek

Tilmeldingen er åben – klik her 

Tilmeldte deltagere:  499

Antal ledige billetter: 6

Et 5 km trail løb/gå tur venter dig gennem vores smukke natur på fælleden med afslutning gennem Fredericia nord. Undervejs vil du løbe gennem farveposter, forskellige forhindringer og div. underholdende udfordringer.

Naturskønt område

Marken som omkredser Nordbohuset vil summe af liv fra forskellige kræmmere og selve indtjekning til løbet foregår lige her.

Inden starten går kan du bruge tiden på at besøge kræmmermarked eller varme op til beatet fra scenen, hvor vi spiller festlige toner ud over hele pladsen.

Efter gennemførelsen af Fredericia Fun Run får du vores flotte Fun Run medalje og halsen og kan nyde godt af frugt fra vores sponsorer. Der kan købes kolde drikke på pladsen. Både Fadøl, sodavand og slush ice. Efter en velfotjent pause og grin ovenpå turen sætter vi skub i farvefesten fra scenen ,som køre med et utal af farveeksplosioner i alverdens farver foran scenen med 5 min mellemrum fra kl. 13.45 og helt frem til kl. 15.00

Du vil under hele vores event kunne købe vores farver fra boden. 3 poser for kun 30kr!

Fra scenen kaster vi ekstra farveposer ud til hver farveeksplosion og underholder med forskellige indslag sammen med vores 8 professionelle dansere fra LB Dans i Fredericia.

Tilmelding

Både børn og voksne kan deltage i Fredericia Fun Run. Det handle ikke om at komme først, men om at få en sjov og festlig eftermiddag sammen med familien eller vennerne. Vi har derfor ingen tidstagning.

Billetsalget åbner den 1. november 2017

 

Voksne: 200kr pr. person

Børn 6 – 12år: 150kr pr. person

Børn på 5 år og derunder, deltager gratis ifølge med en voksen. Børn der deltager gratis får ikke udleveret t-shirts eller farveposer. Ekstra farveposer og t-shirts kan dog købes på pladsen eller bestilles online.  Er man fyldt 6 år og derover skal der købes børnebillet til Fredericia fun run.

Vi har begrænset antal T-shirts på pladsen så husk at bestille online for at sikre dig t-shirts til børn under 6 år.

Billetter kan købes på dagen til 250kr pr. person – Medmindre løbet er udsolgt!

Vi åbner for billetsalget den 1. november 2017

Ved indtjekning modtager du en sportspose, vores special designet løbs T-shirt, 2 stk. farveposer du kan bruge under løbet eller som opvarmning.

Indtjekning sker på følgende dage:

  • Onsdag d. 13. juni kl. 17.00 – 19.00
  • Lørdag d. 16. juni kl. 10.45 – 12.45

(Ved indtjekning onsdag, får man en ekstra farvepose )

( Husk at komme i god tid på løbsdagen )

Opvarmning fra kl. 12.30

Løbet skydes igang kl. 13.00

 

Funrun

 

Sidste nyt

Vi ses på lørdag!

Tak til alle jer skønne deltagere der kom forbi til tidlig check-in i dag. Det var en fornøjelse at se alle de forventningsfulde ansigter. Vi har kun meget få billetter tilbage og kan derfor allerede i sæson 2 af Fredericia Fun Run snart melde helt udsolgt. Skal du med til årets sjoveste løb og farvefest …

Om arrangørerne

Fredericia Fun Run og kræmmermarked er en del af de traditionsrige Nordbo-dage i ugerne op til Sankt Hans. Nordbo er en frivillig lokal organisation der arrangere små og store aktiviteter i Fredericia nord.

Stedet og foreningen er udelukkende drevet af frivillige kræfter fra lokal området og et eventuelt overskud fra vores aktiviteter, går ubeskåret til forbedring og vedligeholdelse af Nordbohuset samt området omkring, til glæde for både børn, unge og gamle i området.

Læs mere om vores samlingssted Nordbohuset.  Fredericias hyggeligste plet!

Nordbohuset.dk