Spørgsmål og svar

Vi har her lavet en liste med de mest hyppige spørgsmål omkring løbet


Er farverne farlige at få i munden og øjnene?

Svar: nej, pulverfarverne vi benytter under løbet er godkendt af en lang række myndigheder. Der iblandt:  SGS United Kingdom: Toksikologisk Risikovurdering og EU kosmetiske regulering. Det er ikke altid rart at få majsmelet i øjnene. Solbriller eller ligende kan derfor med fordel benyttes.

Kan jeg løbe med klapvogn med vores yngste medlem af familien?

Svar: ja, alle er velkommen til Fredericia Fun Run – vi råder dog forældre for så vidt muligt, at undgå farve i hovedet på de små. Ligeledes vil der være forhindringer undervejs hvor klapvognen skal køres udenom.

Skal børn også betale for at deltage?

Svar: Børn på 5 år og derunder, deltager gratis ifølge med en voksen. Børn der deltager gratis får ikke udleveret t-shirts eller farveposer. Ekstra farveposer kan dog købes på pladsen. Er barnet fyldt 6 år skal der købes billet.

Kan man undgå at få farve på sig ved farvestationerne?

Svar: ja, vores hjælpere smider kun farve på dem, der løber der hvor vi smider med farve. Vi respektere dem der selv vil styre farvemængden.

Kan jeg køre helt op til Nordbo og parkere på sonnesvej?

Svar: Nej, P-pladsen ved Nordbohuset er spærret af fra kl. 10.00 – 16.00  Løberuten går denne vej. Parkering skal derfor ske på de 6 anviste p-pladser udenfor området. Der er ca. 400-500 meter til løbspladsen fra p-pladserne. Der er både hjælpere og skilte der viser vej.

 • Du kan se parkerings oversigten her på siden. Klik her

Kan jeg opbevare mine ting et sikkert sted under løbet.

Svar: Ja, vi har ikke et sted hvor man kan ligge ens ting, men til indtjekning modtager alle løbere en sportspose, som man kan have på ryggen under løbet. Posen kan beskytte div. ting som f.eks. pung, mobil, ekstra trøjer med mere.

Er det sikkert at bruge ens mobil til billeder under løbet

Svar: ja og nej, Fredericia Fun Run er den perfekte mulighed for at få taget de flotteste billeder. Vi kan ikke garantere at din mobiltelefon kan tåle farverne, men af erfaringer fra andre løb,har vi endnu ikke oplevet at mobiltelefoner tager skade af farverne.

Hvor hurtigt kan jeg få vasket farverne af igen?

Svar: farverne vi bruger er lavet af majsmel og EU godkendt farvetilsætning der også bruges i fødevare. Det meste af farven kan blæses eller børstes af, medmindre det er blevet vådt. Efter et bad skulle alle farverne gerne være skyldet væk. I visse tilfælde, blandt andet hvis man har lyst hår, kan der dog godt gå et par dage, plus et ekstra bad, før farverne er helt væk. De sidste farverester sidder som regel i ørene og i næsen. Men husk på, det er helt ufarligt.

Bemærk: Har du afbleget hår, anbefaler vi at du beskytter dit hår med en olie inden start eller løber med bandana, kasket eller ligende.

Er der mulighed for et bad efter løbet?

Svar: Nej, desværre har vi ikke bad faciliteter. Det vil derfor være en god idé at have et stort lagen eller tæppe med til at dække sæderne i bilen, så sæderne ikke bliver farvet, når I køre hjem fra løbet. Skulle der komme lidt farve på et af sæderne kan dette støvsuges væk.

Vi har en kold bruser som kan bruges hvis man ønsker dette og en trykluftblæser til at tage det værste inden turen hjem.

Jeg har allergi overfor gluten – er det sikkert for mig at deltage?

Svar: – Vi har udsendt en forespørgsel ved vores farveleverandør og de svare følgende: “Vi har aldrig oplevet nogen problemer med allergiske reaktioner før, men pulverene produceres ikke i et miljø isoleret fra gluten. Så det er bedst at rådgive personer med gluten allergi om ikke at deltage eller i det mindste bære beskyttelse for at forhindre indånding så meget som muligt.” Pulveret består af talkum og majsmel.

Jeg er blevet forhindret i at deltage, kan jeg få refunderet billetten?

Svar: Nej desværre – vi betaler ikke penge tilbage for købte billetter, men du er altid velkommen til at give den til en anden deltager.

Kan der købes mad efter løbet?

Svar: Ja, der kan købes grillpølser, fadøl, sodavand, flaskevand, slush ice, popcorn og slik på pladsen. Der er dog både frugt og vand til alle deltagere fra vores sponsorer når man kommer i mål. Du er også velkommen til at blive til Nordbofesten hvor der kan bestilles plads ved vores store buffet.

Er der medaljer efter gennemførelse af Fredericia Fun Run?

Svar: Ja, som noget helt nyt har vi fået speciel designet en fun run medalje til Fredericia fun run 2018. Vi glæder os til at vise den frem! Alle der gennemføre løbet vil modtage en Fun run medalje ved målportalen. Inkl. børn under 6 år der deltager sammen med betalende børn eller voksne.

Kan jeg deltage sammen med familiens hund eller må den komme med på pladsen?

Svar: Desværre er hunde ikke velkommen på ruten eller i farveområdet. Men en tur på Marken omkring kræmmermarkedet er den helt sikkert velkommen.

Kan jeg tjekke ind for andre end mig selv?

Svar: ja, du må meget gerne tjekke ind for dine løbsvenner. Husk scanningskoden digitalt eller på printet papir

Er der T-shirts i børne størrelse.

 • Svar: Ja vi har T-shirt i følgende størrelser:
 • 0-4 år
 • 4-6 år
 • 8-10 år
 • 12-14 år
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Kan jeg købe t-shirt til mit barn der deltager gratis?

Svar: Ja, hvis man ønsker det kan der købes løbsudstyr til børn i alderen mellem 0-5 år, men det er valgfrit. her er der både t-shirt, farveposer og sportspose med.

Må mit barn deltage på løbecykel?

Svar: ja, vi har plads til både løbecykler, klapvogne, kørestole og sågar tvillingvogn, hvis man har modet til at skubbe den rundt på de 5 km. Det eneste man skal være opmærksom på i den forbindelse er, at starten på 300 meter går gennem lidt ujævn underlag. Men resten af ruten kan nemt køres med overstående udstyr. Det kan være udfordrende at skubbe men helt sikkert muligt.

Finder jeg svar på alle mine spørgsmål her på siden? 

Svar:  ja hvis du leder længe nok.. Nej pjat, vi ved der sikkert er et eller andet vi har glemt, så tøv ikke med at sende en mail eller skriv til os direkte på Facebook, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at svare på dit spørgsmål.

Facebook: https://www.facebook.com/Fredericiafunrun/

Email: FFR@nordbohuset.dk