Byens Brød støtter Fredericia Fun Run

Alle vores frivilligere hjælpere til årets Fredericia Fun Run kan se frem til en velfortjent konge sandwich fra vores lokale anerkendte bageri Byens Brød.

Byens brød bakker for andet år op omkring alle de frivilligere hjælpere til løbet og støtter Fredericia Fun Run til igen at kunne få skabt en fantastisk løbsfest for både deltagere og hjælpere.

Byens brød er drevet af bagermester Lars Hesselvig. Hver dag åbner Lars og hans dygtige medarbejdere op for et væld af lækkerier, solidt brød og flotte kager, der følger håndværkstraditionerne.

Lars Hesselvig overtog Byens Brød den 31. december 2003. Siden overtagelsen i 2003 er det gået stærkt for Byens Brød, og seneste udvidelse byder på et moderne Drive In-bageri, en stor lys, åben og lækker butik, hvor man kan se bagere og konditorer producere dagens brød og kager. Foran styrer Cecille dagens gang i butikken.

Følg Byens Brød på deres Facebook side. Her er der altid lækre konkurrencer og spændende nyheder.

https://www.facebook.com/byensbrod/
Byens brød har over 14.000 følgere!

Byens Brød står aldrig stille. Ideerne og nye produktioner er del af konceptet. Lækker kaffe og nyt spændende brød er en del af bageriets faste DNA. Vores brød skal inspirere, give oplevelser og nydelse for vores kunder.

I maj 2018 åbnede Byens Brød butik nummer to i Fredericia, så Byens Brød nu både har butik på Bytorvet i Erritsø og i Sjællandsgade.

Skulle du få lyst til en af Byens brøds mange herligheder så klik ind på deres hjemmeside eller kør forbi en af deres bagerier allerede i dag. http://byens-broed.dk/