Quickguide til Fredericia Fun Run

Så er det i morgen vi skal sende 500 glade deltagere afsted til Fredericia fun run. 

Adressen er: Sonnesvej 112, 7000 Fredericia

Når du ankommer til området har vi lavet 5 p-pladser ca. 400 meter fra løbspladsen. Ved indgangen til området sidder vores skønne medlemmer fra Nordbo senior klar til at guide jer videre til pladsen eller hjælpe jer med at finde ledige p-pladser. Giv dem et stort smil med på vejen, da de skal sidde i den stegende hede og frivilligt har valgt, at hjælpe alle gæster godt på vej ind i området. Du finder P-plads oversigten her

Når du har fået stillede bilen, skal du følge de røde pile mod løbspladsen. Her kan du tjekke ind hos vores skønne hjælpertøser der står klar til at udlevere dit løbsudstyr. Her kan også købes t-shirt til børn under 6 år samt ekstra farveposer til opvarmningen, løbet og målfesten. Tilskuere kan også købe farveposer som kan bruges til at kaste på venner og familie når de kommer i mål. Farveposer kan købes, så længe vi har nogen på lager.

Kl. 12.25 starter opvarmningen med vores vildt seje dansere og Martin lindved ved mikrofonen fra Fredericia Fun Run. Sammen vil vi give sætte gang i pladsen til en noget anderledes opvarmning med masse af højt humør og farver!  Vi vil sammen lave flere forskellige farveksplosioner, hvor vi laver nedtælling fra 10, inden vi sammen kaster vores farver op i luften.

Husk at holde godt fast i posen når du kaster farven ud. Posen er designet til nemt at kunne åbnes i den ene ende.

Kl. 12.555 er der løbsinfo hvor alle SKAL være klar. Vi skal ud på militærets område i en naturen, der er helt unik, men også krævende. Vi vil derfor kort fortælle lidt omkring ruten og naturen i skal ud i, samt give info omkring, hvordan I bedst kommer igennem turen.

Kl. 13.00 gør vi klar til start. Her vil vi lukke ca. 50-60 deltagere ind adgangen i vores start område, hvorefter hver gruppe bliver sendt afsted i en fælles farveeksplosion. BEMÆRK SNOREN, der deler deltagerne i små grupper.

Hvis man gerne vil løbe trail med god fart, skal man hoppe med på den første gruppe. Ellers er der frit valg i hvilken gruppen man vil starter i.

Efter ca. 3km har vi et væskedepot. Det bliver med stor sandsynlighed rigtig varmt. Derfor får alle deltagere deres vandflaske med til turen ved indtjekning. Specielt hvis man vælger at gå, da I skal opholde jer længere tid i solen. Vandet kan opbevares i jeres løbspose turen rundt eller man kan løbe med den i hånden.

Når I kommer i mål, står vi klar med frugt fra Netto og der kan købes kolde øl, sodavand og slusch ice i Nordbos Sankt Hans teltet.

Herefter bevæger man sig ind på løbspladsen igen, hvor den helt store målfest vil blive skudt igang ca. kl. 14.00 Vi laver fælles farveeksplosioner, udtrækker lodtrækningspræmier og danser på livet løs til den fedeste sommer musik. Omkring kl. 14.55 kommer den helt store finale med tsunamier af farve og selvfølgelig finale overraskelsen. GLÆD JER!

Vi regner med vi afslutter omkring kl. 15.00, men hvis I bare ikke kan få farve nok og I har skabt en fest vi har svært ved at slukke, ja så skal der ikke meget til at overtale os til at fortsætte lidt længere.

Husk du kan tage små pauser ved pølsevognen, popcornmaskinen. fiskedammen og besøge vores kræmmere samt skyde selfier ved vores store Fun Run skildpadde.

Når festen slutter og du har skudt de vildeste billeder, så husk endelig vores store Instagram konkurrence, hvor du kan vinde 3 super flotte præmier fra Sport24 midtpunktet Fredericia. Se mere her

Alt du skal gøre er at lave et imponerende billede opslag på Instagram og skrive #fredericiafunrun i tekstfeltet. Så deltager du automatisk i konkurrencen. Men husk du har god tid. Vi udvælger først vinderen Sankt Hans aften, fredag den 23. juni, hvor du kan komme ud og genopleve stemningen fra Fredericia fun run samt fejre Sankt Hans til live musik, fest, båltale og få en Nordbo pølse og kold fadøl til uhørt skarpe priser.

Vi glæder os vanvittig meget til at se alle Jer dejlige mennesker til årets Fredericia fun run!

  

Husk at afslutte dit løb med, at sætte kryds i kalenderen for næste års Fredericia fun run 2019

Vi afslører datoen på løbsdagen – med special tilbud til alle deltagere her i 2018 – Der kun gælder en uge frem inden vi igen lukker for salget og først åbner til igen, 1. februar 2019

Har du flere spørgsmål, så surf rundt på vores hjemmeside og start eventuelt med vores spørgsmål og svar side.

Nedtællingen er allerede begyndt. 10…9…8…7…6….