Er I klar Fredericia!

Med 400 solgte billetter og alle forberedelserne på plads, er vi klar til at holde Danmarks sjoveste farvefest lørdag d. 16. juni. fra kl. 12.00

Vi glæder os til igen i år at byde alle vores skønne deltagere og ikke mindst tilskuer velkommen til en dag der med garanti vil få smilet frem hos alle. Vi skal først og fremmest have det sjovt og det gør vi kun i fællesskab. Gør dig klar til de helt store farveeksplosioner, når 8 fantastiske dansere indtager scenen foran Nordbohuset, hvor vi for alvor lukker op for farverne sammen. Efter opvarmningen skal vi ud på henholdsvis 5 km gå / løbetur og 7 km trailløb på en ny spændende rute, vi har arbejdet på hele foråret.

Alle deltagere der vælger 5 km sporet kan glæde sig til et løb, hvor det er sjovere at komme sidst end først og alle trail løberne kan se frem til 7 km spændende udfordringer midt i den skønne skov på Fredericia fælled.

Når alle løbere bliver sendt afsted i små hold, hvor starten selvfølgelig skydes igang med farveeksplosioner, vil alle vores 30 hjælpere på sporet sørge for at I får en farverig og sjov oplevelse. På de 6 farvestationer vil der være fest og musik, mens du kommer til at løbe igennem skyer af flotte farver.

Ønsker du en masse farve på den enkelte farvestation, skal du blot stoppe op og dreje rundt med hænderne over hovedet. Vores farvekastere vil derefter give dig en ekstra stor omgang farve inden du løber videre på sporet.

Med på turen vil du i år få en drikkeflaske til løbsposen. Det er en rigtig god idé at have vand med på ruten og skulle det ske at flasken bliver tømt undervejs, vil der efter 3 km være mulighed for at fylde den op igen ved vores væskestation.

Som trail løber har vi indlagt en ekstra farvepost samt energistation, hvor alle voksne vil kunne forsyne sig med powergel fra HIGH5 og børnene få en muslibar.

Igen i år står Sport24 også bag præmier til de 3 bedste billeder fra dagen. Så frem med kameraret og lav dit bedste opslag på Instagram under #Fredericiafunrun 

1. præmien går til det billede bestyrelsen af nordbo udvælger som vinder, mens 2. og 3. præmien går til de to billeder med flest likes.

Se mere her

Onsdag den 13. juni har vi tidlig check-in i Nordbohuset fra kl. 17.00 – 19.00 Samme dag vil vi også udsende vores Quick-guide til løbet, så du er sikker på at få styr på de sidste detaljer inden lørdag d. 16. juni. hvor vi for 2. gang skruer op for musikken og endnu højere op for humøret til Fredericia Fun Run 2018

GLÆD DIG!