Velkommen til vores Aktivitetshus
Telefonen er åben man-tors kl. 16.30 - 18.30 Tlf: 6131 0070

Møde med Nordbo Senior

Torsdag d. 2. maj 2013 afholdt bestyrelsen af Nordbo møde sammen med Nordbo Senior.

Et vigtigt møde der viste, at vi allesammen vil det samme. Samarbejde omkring udviklingen af Nordbo og områdets muligheder. Der blev snakket om rigtig mange gode ideer til fremtiden.

Som det ser ud nu vil vi arbejde mod et tættere samarbejde, så vi alle kan hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Trådløs WIFi forbindelse til alle brugere og lejere i Nordbo huset!

WiFi

I vores bestræbelser på at opdaterer Nordbo husets faciliteter og rammer, aftalte vi, at få indlagt Fiberbredbånd. Det vil betyder at alle der bruger huset vil kunne komme gratis på internettet i fremtiden. Vores planer er at få det tekniske udstyr moderniseret, så fremvisning af film og billeder samt afspilning af musik via bl.a internettet bliver nemt, at bruge for alle der låner og lejer Nordbo huset.

I september og oktober måned vil Nordbo huset gennemgå en større renovering. I den forbindelse var begge bestyrelser enige om, at man vil hjælpe, hvor det kunne lade sig gøre.

 

sankthans slider

Sankt hans bliver i år en realitet, hvor vi ugen op til heksen på bålet, vil lave sjove arrangementer for både børn og voksne. Nordbo Senior havde nogle super spændende ideer til dagene og vi vil selvfølgelig også her samarbejde omkring sankt hans dagene.

jul

 

Jule arrangement står Nordbo Senior for i 2013 og vi håber selvfølgelig på, at det vil blive en tilbagevendende succes over de næste mange år. Også her vil vi i Nordbos bestyrelse gøre, hvad vi kan for, at støtte op om Nordbo Seniors Jule arrangement.

 

Det var en fornøjelse at møde så mange engageret mennesker samlet på et sted.

Tak for et fantastisk møde der ude tvivl, vil være med til, at hjælpe os til et bredere og større sammenhold i nordbyen.

/Nordbos Bestyrelse 

 

 

© Nord-Bo siden 1978 - Sonnesvej 112 - 7000 Fredericia