Velkommen til vores Aktivitetshus
Telefonen er åben man-tors kl. 16.30 - 18.30 Tlf: 6131 0070

Nordbo uddeler beboerepris

I forbindelse med vores Sankt Hans uge har vi haft mange sjove, positive og fantastiske dage på marken foran nordbohuset. Vi har igen i år forsøgt os med nye tiltag, som så mange gange før. Nogle tiltag har gennem de sidste par år kun samlet bestyrelses børn, mens andre har været et rent tilløbsstykke. På trods de tusindvis af frivillige timer der bliver langt hvert år og på trods af periodevis afsavn fra den normale hverdag i familien, står alle de frivillige omkring Nordbo gerne klar år efter år.

 

 

Én ting har vi dog lært, at sætte ekstra meget pris på. Nemlig den lokale opbakning fra beboerne i området.

Uden jeres positive tilgang til alle vores nye tiltag omkring Nordbo, var der mange af os der aldrig ville ofre de mange frivillige timer. Arbejdet er betydelig sjovere, når vi får opbakningen fra alle jer i områder.

 

 

 

Nordbos bestyrelse har valgt at oprette en ny pris for netop at hylde beboerne i området. For nogle år tilbage oprettede vi prisen “Årets Svend Åge” som går til en af de frivillige der yder en ekstra stor indsats i forbindelse med Nordbohuset.

Svend Åge, som mange af jer kender, har stort set gennem hele Nordbos levetid lagt flere timer i arbejdet i og omkring Nordbo end nogen anden i kongeriget Danmark. Derfor har vi ofte måtte tildele prisen til Sved Åge selv, da han år efter år overgår sig selv og alle andre.

 

 

Men nu er det ikke de frivillige kræfter vi vil hylde, men til gengæld beboere i området, der har gjort et ekstra indtryk på os i bestyrelsen ved netop at være fleksibel, hjælpsom og imødekommende for forandringer og tiltag  i området.

Da vi i år lancerede Fredericia fun run var bestyrelses første prioritet, at sikre alle en sjov og underholdende oplevelse, uden at det ville forstyrre eller genere beboerne for meget. Vi lavede derfor hurtigt en beslutning omkring P-pladser uden for området, samt en løbsrute der blev lagt direkte fra Nordbo og ud over fælleden.

Vi kunne dog ikke undgå helt, at komme ind forbi både Sybergsvej, Thorvaldsensvej, Bissensvej og selvfølgelig Sonnesvej.

Da vi stillede de sidste vejlednings effekter op kom vi også forbi Axel Preben Jensen og Tove Poulsens hus i bunden af Thorvaldsensvej.

Nordbos beboerpris 2017 går i år til disse to skønne naboer. For det der skete efterfølgende gik nemlig hen og blev en kæmpe succes for både løbere og måden Fredericia fun run samt Feriesjovløbet blev afviklet på.

Axel Preben Jensen var ikke alene meget imødekommende over for os, men indvilligede også i, at stille havevanderen ud på vejen på selve løbsdagen. Flere af løberne svarede, at den forhindring med havevanderen, var en kanon idé og de håbede den kom igen til næste år.

 

Stort tillykke til Axel Preben Jensen og Tove Poulsen med Nordbos beboerepris 2017

 

 

© Nord-Bo siden 1978 - Sonnesvej 112 - 7000 Fredericia